Yu Blue: Forever "Jiang Jie"


Yu Blue: Forever "Jiang Jie"

  [Denk eraan] Guangming Dagelijkse verslaggever Niu Mengfeng "Fire in the Fire" Zhongjian Unyielding The Ware Communist Party Jiang Jie, "Revolution Family", sterke rode moeder Zhou Lian, "Longu Sloot" is zowel 蛮 蛮 程 程 子, er is ook de "Linjia Pavilion", "Tuang Hongqi" in de "Tsuogang rode vlag" … Yu Blue met zijn delicate en prachtige uitvoeringen laat deze personages diep in de harten.

  Om 21:00 uur op 27 juni, de beroemde filmprestatieartiesten van mijn land, businesswormen, Chinese kinderfilmcarrière-pioniers werden gediagnosticeerd in Peking Zhongri Friendship Hospital, en het jaar was 99 jaar oud. Yu Blue Zhang Jianshi / Guangming Picture leefde aan de oude prestaties in de filmcarrière, het geloof van de blauwe strak "om diep in het leven te gaan, het leven is de bron van de bron van de schepping", en wortel de mensen te rooten.

Meer dan 30 jaar werken in Beijing-filmfabriek, speelde ze in veel klassieke films, vormde een zilverschermbeeld van "The Times in the Era-geest van de tijd" Favoriet, de spirituele artistieke connotatie en onderscheidende persoonlijkheid. "

Onder hen speelde de "revolutionaire moeder" in de "revolutionaire familie" niet alleen een uitgebreide erkenning van het publiek, maar kreeg ook lof van Zhou Enlai premier, zeggende "een goede moeder", "in het vuur, het eeuwige leven" Jiang Het beeld van Jie wordt meer getroffen door generaties … Het blauw en haar toneelstukken in het leven hebben ook een stevig revolutionair geloof. In 1937 brak "zevenenzeventig dingen" uit, viel Pingjin in de vijand. Je huizen zien stap voor stap in de klauw van een Japanse imperialist, of een middelbare schoolstudent komt uit de blauwe investeringspen, van het afnemen naar Yan’an, ik ben meer dan 50 dagen lang gegaan.

In 1940, hief ze de juiste punch in Baoda Mountain, en vastbesloten om de strijd voor het communisme.

Terzelfder tijd heeft de Blue Transfer naar Yan’an Lu Xun Art Institute uitgegroeid tot een formele acteur en ging de deur van de techniek.

Yu Blue’s leraar Xiongrou zei tegen haar: "De prestaties speelt niet, dit is een slagveld, je gaat op het podium om te sterven." Yu Blue is geweest in het achterhoofd, sindsdien is ze geworteld op het podium, zal het scherm als een slagveld.

  In 2018, China Film Co, Ltd nam de ouderdom algemeen welzijn film "Everything as you", en nodigde de 97-jarige in de blauwe. De uitvoerend directeur van de China Film Group Kunstcommissie en de eerste-klasse regisseur Jiang Ping herinnert eraan dat "Ik ging naar haar op het moment, ze eigenlijk steunde de rolstoel."

Yu Lu terug Jiangping: "! Ik moet gaan als je in de film sterft, is het de grootste glorie van de literaire staf van het volk" oorspronkelijk gepland voor drie dagen, heeft ze niet vertragen, klinken, en na een dag. Yu Blue dit jaar is 99 jaar oud. Deze films speelde ze in die jaren nog steeds vrijgegeven, interpreteerde de houding van "rechtstreeks naar de oude, speelde oude". In het leven, hoewel de actie is een beetje lastig, ze nog steeds denkt dat duidelijk en wendbaar, haar geest, kunnen mensen niet zien dat ze in beweging is 8 chirurgie, het vechten kanker voor meer dan 40 jaar oude mensen.

  In de afgelopen twee jaar is het in de blauwe lichamen moeilijker, vooral na ziekenhuisopname, het geheugen is serieus recessie, en zelfs het veld van hun zoon is erg sterk. Jiang Ping herinnert zich: "Toen de directeur haar een voorbeeld van" alles als jij "ging geven, herinnert de oude dame haar lijn eigenlijk." Al meer dan 80 jaar, vanaf het podium op het scherm, uit de blauwe zijde naar de zilveren haren, de oude kunstenaars van Deyi Shuangxin zijn toegewijd aan de "people-centered" creatie kunst, en ze dicht bij de kunst.

  Het heeft een dag geopend als acteur voor de filmzaken van de kinderen, en het beeld van de "Jiang Jie" en andere figuren in het blauw zijn diep geworteld; als de eerste fabrieksdirecteur van de Chinese kinderfilmstudio, ging ze open Een dag voor de film van China.

  Na de hervorming en het openen, na de blauwe terugtrekking achter de scène, rende de Chinese kinderfilmcarrière naar de oproep.

In 1981 zet 60-jarige Yu Lanran vast aan het opzetten van "Beijing-kinderfilmstudio" (dat wil zeggen, de latere "Chinese kinderfilmplant"), die het hoofd van het hoofd van het hoofd en de kunstgeleiding dient.

De 60-jarige 60-jarige 60-jarige is van 80 jaar oud.

Na zijn pensionering, Yu Blue besteedt nog aandacht aan de ontwikkeling van de carrière van kinderen en Chinese kinderen filmcarrière Yu Blue eens gezegd:. "Kinderen zijn de toekomst en hoop van het moederland, kunnen we alleen voldoen aan meer foto’s van kinderen, om te voldoen aan kinderen Probeer verlangens te weten en de overvloedige verbeelding van kinderen te inspireren.

"Aan het begin van de film van de Chinese kinderen en film fabriek (hierna te noemen" Diagram ") De schietpartij apparatuur en kantoor zijn allemaal geleend door de blauwe fabriek.

In de winter van 1983 was de lente achter het kantoor gebroken, en de deur keerde terug en won de vinger van de blauwe rechterhand. Jiang Ping herinnert zich: "Toen ik bij het ziekenhuis kwam, zag ik haar niet-benoemde vinger.

De dokter zei dat het kan worden verbroken, maar het moet een maand zijn. "Omdat er te lang is films op de volgende dag, zal het opgeven van de behandeling, laat de arts de wond rechtstreeks te naaien. Veel mensen die dit ding noemen zal tranen. Naast het fotograferen kinderen de film cre?erde ook de Chinese Children’s Film Society , cre?erde de China International Children’s film Festival, maakte de weg vrij voor het onderzoek en de internationale uitwisseling van films voor kinderen de Chinese Children’s film Society is momenteel Hou Keming:. "bijdrage Yu Blue’s is niet alleen het is alleen om de schittering van de schaduwplant cre?ren In de jaren tachtig, en de sleutel is om ons te vertellen hoe ze kinderfilms kunnen schieten. "De mooiste strijdleur is geleerd van het nieuws over het blauw naar de wereld, talloze gebruikers rouwden online:" In mijn hart bent u de Eternal Jiang Jie! " "Hoewel mensen zijn verstreken, zal de klassieke rol die je hebt gevormd altijd in de harten van mensen wonen! "De Original Factory Manager van Bayi Movie Production Plant, de filmprestatie kunstenaar Wang Xiaoyu stuurde een rouw," Yu Blue als een acteur, cre?erde het beeld van het briljante karakter, de honderden miljoenen kijkers houden van haar; in het blauwe werk, het is de nieuwe Chinese film voor kinderen productie de eerste fabriek manager, de painstance, en de 100 miljoen kinderen geprofiteerd van haar. Yu Blue is het ‘Chinese National Excellent Child’, dat is mijn eer.

Yu Blue is de "Mooiste strijd", is de trots van de Chinese filmindustrie. "De professor Liu Shibing van de Beijing Film Academy herinnerde eraan dat hij in 1965 ging naar het" vuur in het vuur "drama, zag dat blauw is gevuld met zijn eigen spel, is ook bezig Holding de verlichting groep om het licht op te vangen, duw de auto, deze scène is diep afgedrukt in zijn geest, en later werd hij een zaak in de klas om professionele morele teelt van de acteur te vertellen. in 2014, de 75ste verjaardag van de Blue Coman, de Chinese film Association speciaal georganiseerde haar herdenking op het evenement, Yu Blue’s geliefden, de beroemde performancekunstenaar Li Xuejian zei:. "de mensen deze persoon is zeer laag in het leven, maar ze is niet low-key aan de Chinese filmindustrie en kinderkleding filmindustrie., Maar gestreden voor een leven, ze is een model van onze studie in het zijn van een persoon, het doen van kunst, en dingen te doen. Als een familierevertwoord zijn we trots en trots op zo’n oude man.

"Yu Blue is erg streng, haar geest is het leren waard, Li Chunli, plaatsvervangend directeur van de dagelijkse kunstafdeling van Guangming, met een diepe herinnering van meer dan 10 jaar geleden, volgde ze het toneel van de Child Movie-app op blauw." In Sterker nog, de meeste van de films het is voorbij, maar ze zal nog steeds kijken naar het serieus. ik moet kijken naar 10 van ‘s morgens tot’ s avonds, maar ze nooit bladeren. In die tijd was de leraar bijna 90 jaar oud.

Ze is opmerkelijk om met een zorgvuldige geest te werken. "Vanaf het podium naar het scherm, van de acteur naar de film achter de film, het gewijd aan de Chinese filmindustrie in het blauwe leven.

  "Dagelijks guangming" (29 juni 2020).