Zijn daad maakte de omroeiper die huilde, Zhao Baole vertelt de 400 dagen Ju Yulu in de Lankao 400e aflevering 77


Zijn daad maakte de omroeiper die huilde, Zhao Baole vertelt de 400 dagen Ju Yulu in de Lankao 400e aflevering 77

Vanwege de praktijk van pijn is het lichaam van Jiao Yulu niet goed, het feest is in het LANCUTO-werk, en de "fysieke gezondheidstoestand" op het Cadre-CV is geschreven "hepatitis, maagziekte". Om de mensen van de Lancao te helpen om van de innerlijke, zand, zout alkali "drie schade aan te gaan", sleepte Jiao Yulu altijd het lichaam, werkte niet ‘s nachts hard. Tijdens de dag zong hij in de wind, het verkennen van de gevoelens, diep in de eerste regel; ‘s nachts zal terugkeren naar het kantoor, zit in de rotan-stoel "over film", vat de dag van het werk samen. Meer dan 5.000 HUASI, Jiao Yulu is vergelijkbaar met de specifieke verdeling van "drie schade" in de provincie, geschilderd.

Dong Yana: In die tijd was de leverziekte van Jiao-secretaresse zeer ernstig, en hij adviseerde hem niet om te onderzoeken, hij zei dat hij anderen niet proefde. Tegenwoordig bezochten Dong Yaban en haar collega’s in de gedenktekenzaal van Yushu, Lankao County en haar collega’s altijd de kaders van leren en vertellen het verhaal van het bezoek van Jocula aan het dorp. In dat jaar maakte Jiao Yulu een aantal veldonderzoeken en experimenten, besloten om de provinciale mensen te leiden om de gelatine te draaien, de zandduinen te plaatsen, het ecologische beschermbos ??van de belangrijkste boomsoort in de provincie te planten.

Echter, zwaar werk, plus ondervoeding, zijn leverziekte is echter serieus dan één dag.

Wanneer de pijn moeilijk is om te verdragen, zal hij de borstel gebruiken om hard te wachten om naar de top te gaan, totdat de rammelaarsstoel is verbonden. Jiao Yulu’s dochter Jiao Keyun herinnert zich: Jiao Wen Yun: Hij gebruikt een borstel op de lever en schrijft een wijnstokstoel. Wanneer u een borstel gebruikt, haalt hij het opzij van de Rotan-stoel (draai naar beneden) naar de grond.

De vader is een zeer lange man, 1 meter 76, hij is in een groep veranderd.

Gewoon op deze stoel trekt Jiao Yulu de zout- en basisdistributiekaart van Lankao County; ook in deze stoel, gaf hij een "harde strijd voor drie of vijf jaar, het uiterlijk van de Lankao, niet het doel, de dood", de eed; nog steeds op de stoel, schreef hij de "Lankao-mensen meer profiel, durf de zon en de maand te leren om de dag te veranderen". Het artikel opende echter gewoon een kop, de ziekte zal hem dwingen de pen in zijn hand neer te leggen. In het voorjaar van 1964 viel Jiao Yulu flauw toen hij naar zijn land ging, en het was een late fase van leverkanker tijdens het ziekenhuis voor onderzoek.

Tijdens het ziekenhuisverblijf maakte hij zich nog steeds zorgen over de vloed van de Lankao, de oogst van het paar en het veld. Op 14 mei 1964 liep Jiao Yulu meer dan 42 jaar levens. In het verleden maakte hij een unieke vereiste voor de organisatie. Ik hoop begraven te worden op de zandduinen van de Gele rivier Lancao. Het jaar van Jike Yulu, haar dochter is slechts 11 jaar oud. Nadat je opgroeide, lees ze geleidelijk de gevoelens van zijn vader. Jiao Shouyun: Vader doet de gevoelens van mensen, doen dingen.

Toen de Lankao de moeilijkste tijd is, (hij zei) zolang ik op deze dag ben, kan de Lankao geen hongerige mensen hebben. Als ik een probleem heb, zal ik het doen, ik kan de mensen niet noemen .

De "drie schade" is al geschonden door de Lankao-mensen, Huangsha wordt woye, en de zandduinen die Tongong worden, wordt Chunhua herfstboomgaard. Jiao Yulu heeft 475 dagen in Lankao gewerkt en het kan hem in 57 jaar herinneren nadat hij vertrok.

Veel Lankou-mensen komen naar Jiao Yu Lulling Garden, vertellen de nieuwe veranderingen in Lankao. De oude breedte stoel zat hij in, en hij zou stilletjes in het monument staan ??en werd het beste getuigenis van hem.